Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6951413918


ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Έτοιμες για τον τοκετό;


Η εγκυμοσύνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μιας γυναίκας και ενός ζευγαριού. O φυσιολογικός τοκετός είναι μία συναρπαστική και αξέχαστη στιγμή μετά από εννέα μήνες γεμάτους ανάμεικτα συναισθήματα, χαρά, τρυφερότητα, ευτυχία, ελπίδες και φοβίες. Η σωστή καθοδήγηση από τον Δρ. Στυλιανό Κογεώργο σάς εξασφαλίζει ένα υπέροχο ταξίδι από την εγκυμοσύνη στη μητρότητα.Ο καλύτερος σύμμαχος

Αν είστε έγκυος, ο Δρ. Στυλιανός Κογεώργος γίνεται ο σύμμαχος που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια και ηρεμία σε ένα υπέροχο ταξίδι εννέα μηνών, με τελικό προορισμό τη μοναδική εμπειρία του τοκετού. Ο ιατρός ειδικεύεται στην παρακολούθηση της εγκυμοσύνης με απλό και ελάχιστα παρεμβατικό τρόπο, υποστηρίζοντας την αποιατρικοποίηση της κύησης και του τοκετού.

Η μέλλουσα μητέρα προσέρχεται στο ιατρείο μας για τακτικούς ελέγχους συνήθως κάθε μήνα και, ανάλογα με την ηλικία κύησης και τις κλινικές ενδείξεις, υποβάλλεται σε γυναικολογική εξέταση, υπερηχογράφημα, έλεγχο των αιματολογικών εξετάσεων, του σωματικού βάρους και της αρτηριακής πίεσης.

Αναπόσπαστο κομμάτι της παρακολούθησης είναι η απάντηση σε κάθε απορία ή ανησυχία που αναπόφευκτα υπάρχει, καθώς και η συμβουλευτική της γυναίκας και του ζευγαριού, αφιερώνοντας όσο χρόνο χρειαστεί.


Ο ιατρός προσφέρει:

  • εξατομικευμένη μαιευτική παρακολούθηση βασιζόμενος στο ιστορικό της γυναίκας καθώς και τις ιδιαίτερες ανάγκες της εγκύου και του συντρόφου της
  • ελάχιστα παρεμβατική παρακολούθηση σύμφωνα πάντα με τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα
  • πλάνο τοκετού για τους μέλλοντες γονείς
  • προετοιμασία γονεϊκότητας (εγκυμοσύνη, τοκετός, λοχεία, θηλασμός)
  • TOLAC – VBAC και όχι ακόμα μια καισαρική τομή

εξασφαλίζοντας τη μαιευτική φροντίδα και τον τοκετό που κάθε γυναίκα αξίζει  με ασφάλεια για εκείνη και το μωρό της


Περισσότερα θέματα στην ενότητα Μαιευτική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηριδανού 12
Αθήνα, 11528
T: 2107239120
info@kogeorgos.gr

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

A Production of interTEN

Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6951413918