Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ


Ο Δρ. Στυλιανός Κογεώργος, με εχέγγυα την επιστημονική κατάρτιση, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, πληροφορεί, καθοδηγεί, προτείνει και προσφέρει λύσεις στους πιο «ευαίσθητους» γυναικείους προβληματισμούς.

Στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συνεργασίας του δρα Κογεώργου με την κάθε γυναίκα, που αναζητά τις ιατρικές του υπηρεσίες, βρίσκονται οι ξεχωριστές ανάγκες, ο λόγος και τα συναισθήματά της. Λαμβάνοντας υπόψη το φόβο, το άγχος, την αγωνία και, γενικά, όλα τα συναισθήματα, που προκύπτουν από τη βίωση ενός γυναικολογικού προβλήματος, αξιοποιεί την τεχνολογία και τις δυνατότητες της σύγχρονης γυναικολογίας για την αντιμετώπιση και των πιο δύσκολων παθολογικών καταστάσεων.

Αν είστε έγκυος, ο Δρ. Κογεώργος γίνεται ο σύμμαχος που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια και ηρεμία σε ένα υπέροχο ταξίδι εννέα μηνών, με τελικό προορισμό τη μοναδική εμπειρία του τοκετού.

our-philosophy

Βασική αρχή

η ολιστική, εξατομικευμένη αντιμετώπιση της γυναίκας μέσα από υψηλής ποιότητας διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση, βασισμένη σε σύγχρονα και επιστημονικά αποδεδειγμένα ιατρικά δεδομένα.


Σκοπός μας

η γυναίκα να επισκέπτεται το ιατρείο όχι από φόβο αλλά συνειδητοποιημένα, έχοντας καταλάβει την αξία του προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου μέσα από ευαισθητοποίηση και διαπαιδαγώγηση από νεαρή ηλικία.


Φιλοδοξούμε

να διασφαλίσουμε τη γυναικολογική υγεία και την ποιότητα ζωής της γυναίκας σε όλα τα στάδια της ζωής της, από την εφηβεία μέχρι την εμμηνόπαυση και την τρίτη ηλικία.


Αναδεικνύουμε

την καθοριστική σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης γυναικολογικών προβλημάτων για πιο ανώδυνη, αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση επιτυγχάνοντας την πλήρη ίαση.

Μέλος εταιρειών


Ο Δρ. Στυλιανός Κογεώργος λαμβάνει τακτικά μέρος σε προγράμματα συνεχούς ιατρικής εκπαίδευσης (CME), ενώ είναι μέλος:

  • Του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
  • Της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Γυναικολογίας (ESGE)
  • Της Ιταλικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία (SIEOG)
  • Της Ιταλικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (SEGI)
  • Της Διεθνούς ομάδας υπερηχογραφικής  ανάλυσης των ωοθηκών όγκων (International Ovarian Tumor Analysis IOTA  group) – Πιστοποιημένο μέλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηριδανού 12
Αθήνα, 11528
T: 2107239120
info@kogeorgos.gr

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

A Production of interTEN

Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589