Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589


ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ


Ο Δρ. Στυλιανός Κογεώργος ακούει με προσοχή  οτιδήποτε προβληματίζει τη γυναίκα και δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα της  με τρόπο απλό και κατανοητό, καθώς και με σαφή επιστημονική επάρκεια.  Το ιατρείο μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα υπερσύγχρονα μέσα, ώστε να προσφέρει εξατομικευμένη γυναικολογική φροντίδα.


ΙστορίαΤο ιατρείο μας στην οδό Ηριδανού λειτουργεί από το 1982. Επί σειρά ετών ο πατέρας μου, Δρ. Γρηγόριος Κογεώργος, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος,  προσέφερε υψηλές ιατρικές υπηρεσίες σε χιλιάδες γυναίκες. Ο ίδιος υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους της Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας. Είχα την ευκαιρία να είμαι δίπλα του από τα φοιτητικά μου χρόνια και να δέχομαι τις ανεκτίμητες συμβουλές του καθ’ όλην τη διάρκεια των σπουδών μου∙ το σημαντικότερο, έχω γαλουχηθεί με αρχές, ήθος και ιατρική παιδεία.

Ο συνδυασμός της πολυετούς ιατρικής πορείας με την εξειδικευμένη γνώση και τις νέες εξελίξεις δημιουργεί μία ιδανική ιατρική ομάδα, η οποία είναι σε θέση να αντεπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.


Η Φιλοσοφία Μας


Ο Δρ. Στυλιανός Κογεώργος, με εχέγγυα την επιστημονική κατάρτιση, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, πληροφορεί, καθοδηγεί, προτείνει και προσφέρει λύσεις στους πιο «ευαίσθητους» γυναικείους προβληματισμούς.

Στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συνεργασίας του δρα Κογεώργου με την κάθε γυναίκα, που αναζητά τις ιατρικές του υπηρεσίες, βρίσκονται οι ξεχωριστές ανάγκες, ο λόγος και τα συναισθήματά της. Λαμβάνοντας υπόψη το φόβο, το άγχος, την αγωνία και, γενικά, όλα τα συναισθήματα, που προκύπτουν από τη βίωση ενός γυναικολογικού προβλήματος, αξιοποιεί την τεχνολογία και τις δυνατότητες της σύγχρονης γυναικολογίας για την αντιμετώπιση και των πιο δύσκολων παθολογικών καταστάσεων.

Αν είστε έγκυος, ο Δρ. Κογεώργος γίνεται ο σύμμαχος που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια και ηρεμία σε ένα υπέροχο ταξίδι εννέα μηνών, με τελικό προορισμό τη μοναδική εμπειρία του τοκετού.


our-philosophy

Βασική αρχή

η ολιστική, εξατομικευμένη αντιμετώπιση της γυναίκας μέσα από υψηλής ποιότητας διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση, βασισμένη σε σύγχρονα και επιστημονικά αποδεδειγμένα ιατρικά δεδομένα.


Σκοπός μας

η γυναίκα να επισκέπτεται το ιατρείο όχι από φόβο αλλά συνειδητοποιημένα, έχοντας καταλάβει την αξία του προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου μέσα από ευαισθητοποίηση και διαπαιδαγώγηση από νεαρή ηλικία.


Φιλοδοξούμε

να διασφαλίσουμε τη γυναικολογική υγεία και την ποιότητα ζωής της γυναίκας σε όλα τα στάδια της ζωής της, από την εφηβεία μέχρι την εμμηνόπαυση και την τρίτη ηλικία.


Αναδεικνύουμε

την καθοριστική σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης γυναικολογικών προβλημάτων για πιο ανώδυνη, αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση επιτυγχάνοντας την πλήρη ίαση.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηριδανού 12
Αθήνα, 11528
T: 2107239120
info@kogeorgos.gr

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

A Production of interTEN

Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589