Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6951413918


ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

«Υγιείς γυναίκες σε όλες τις ηλικίες»

Η Αξία του Προληπτικού Ελέγχου


Η γυναικολογική εξέταση είναι πάρα πολύ σημαντική για την υγεία των γυναικών όλων των ηλικιακών ομάδων, από την εφηβεία, την εγκυμοσύνη, την εμμηνόπαυση και τη μετεμμηνόπαυση.Είναι πολύ σημαντικό να εξοικειωθείτε με το σώμα και τις εξετάσεις σας από νεαρή ηλικία και να υποβληθείτε σε προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο, εάν έχετε ξεκινήσει τις σεξουαλικές επαφές ή έχετε ξεπεράσει τα 18 έτη. Κάθε χρόνο πρέπει να επισκέπτεστε τον γυναικολόγο σας για προληπτικό έλεγχο, καθώς και σε κάθε περίπτωση που εμφανίζεται ή υπάρχει υποψία γυναικολογικού προβλήματος.

Επί σειρά ετών, ο Δρ. Στυλιανός Κογεώργος έχει αφιερωθεί στη φροντίδα των γυναικών και στη διάγνωση και την αντιμετώπιση των γυναικολογικών παθήσεων. Στο ιατρείο μας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών. Επιπλέον, δεδομένου ότι η γυναικολογική εξέταση είναι άβολη, θεωρείται πρωτίστης σημασίας το να αισθανθεί άνετα η γυναίκα από την πρώτη φορά.


«Γυναικολογική εξέταση και συμβουλευτική»

Η γυναικολογική εξέταση είναι πολύ σημαντική για την υγεία των γυναικών∙ επομένως είναι σκόπιμο να εξοικειωθείτε με το σώμα σας και όλες τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις από νεαρή ηλικία.

 

Πότε συνιστάται η γυναικολογική εξέταση

Συνιστάται να υποβληθείτε σε μια προληπτική γυναικολογική εξέταση, εάν έχετε ξεκινήσει τις σεξουαλικές επαφές ή έχετε ξεπεράσει τα 18 έτη. Πρέπει να πραγματοποιείτε τουλάχιστον μία επίσκεψη ετησίως και στη συνέχεια ανά περίπτωση, όταν εμφανίζεται ή υπάρχει υποψία γυναικολογικού προβλήματος.

Ο Δρ. Στυλιανός Κογεώργος δίνει μεγάλη προσοχή στο γεγονός ότι η γυναικολογική εξέταση είναι άβολη, κάνοντας τη γυναίκα να αισθανθεί άνετα από την πρώτη φορά.


Περισσότερα θέματα στην ενότητα Γυναικολογία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηριδανού 12
Αθήνα, 11528
T: 2107239120
info@kogeorgos.gr

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

A Production of interTEN

Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6951413918