Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589


ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

untrasound-pregnancy

ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΖΕΥΓΟΥΣ


Μερικές φορές η επίτευξη μιας εγκυμοσύνης μπορεί να είναι πιο δύσκολη από την αναμενόμενη. Όταν όμως ο χρόνος περνά και οι αποτυχίες αυξάνονται, είναι σκόπιμο το ζευγάρι να υποβάλλεται σε συγκεκριμένες εξετάσεις, ώστε να διαγνωσθούν τα πιθανά αίτια που εμποδίζουν την κύηση, είτε πρόκειται για υπογονιμότητα είτε για στειρότητα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ


Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ή να συμβάλουν στην υπογονιμότητα, και χρειάζεται προσεκτική μελέτη του ζευγαριού για την επίλυση του προβλήματος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
infertility
Semen-analysis

ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ


Η ανδρική υπογονιμότητα είναι μια κατάσταση που οφείλεται ουσιαστικά στο γεγονός ότι το σπερματοζωάριο δεν είναι σε θέση να γονιμοποιήσει το ωοκύτταρο, το θηλυκό γεννητικό κύτταρο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Ο ορμονολογικός έλεγχος επιτρέπει τον προσδιορισμό της συγκέντρωσης στο αίμα διαφόρων προϊόντων από τους ενδοκρινείς αδένες (θυρεοειδής αδένας, υπόφυση, ωοθήκες, όρχεις), δηλαδή από εκείνους τους αδένες που ρυθμίζουν την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
gynecology-hormone -tests
pregnancy-test

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ


Η παρακολούθηση της ωορρηξίας μας βοηθάει να προσδιορίσουμε ποιες μέρες του κύκλου είστε γόνιμη∙ μία εξέταση ιδιαίτερα χρήσιμη ειδικά για γυναίκες με ακανόνιστο κύκλο και ζευγάρια που, λόγω συνθηκών ζωής, θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες επίτευξης εγκυμοσύνης, προγραμματίζοντας σωστότερα τις επαφές τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ


Η καλλιέργεια κολπικού και τραχηλικού υγρού είναι ένα διαγνωστικό τεστ με σκοπό την ανίχνευση μικροοργανισμών που προκαλούν λοιμώξεις του κόλπου ή του τραχήλου της μήτρας. Μέσω αυτής της εξέτασης μπορούμε να διαγνώσουμε λοιμώξεις που επαναλαμβάνονται ή αντέχουν στις συνήθεις θεραπείες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
kaliergia-kolpikou-igrou

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηριδανού 12
Αθήνα, 11528
T: 2107239120
info@kogeorgos.gr

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

A Production of interTEN

Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589