Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589


MAIEYTIKH

Pregnant-woman

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Η εγκυμοσύνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μιας γυναίκας και ενός ζευγαριού. O φυσιολογικός τοκετός είναι μία συναρπαστική και αξέχαστη στιγμή μετά από εννέα μήνες γεμάτους ανάμεικτα συναισθήματα, χαρά, τρυφερότητα, ευτυχία, ελπίδες και φοβίες. Η σωστή καθοδήγηση από τον Δρ. Στυλιανό Κογεώργο σας εξασφαλίζει ένα υπέροχο ταξίδι από την εγκυμοσύνη στη μητρότητα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΥΗΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ


Η εγκυμοσύνη χαρακτηρίζεται ως υψηλού κινδύνου, όταν η πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών στη μητέρα ή στο έμβρυο είναι αυξημένη. Η δίδυμος κύηση, ο σακχαρώδης διαβήτης ή η υπέρταση της μητέρας, καθώς και άλλες ειδικές περιπτώσεις, όπως η επαπειλούμενη αποβολή ή ο επαπειλούμενος πρόωρος τοκετός, αποτελούν κυήσεις υψηλού κινδύνου και απαιτούν εξειδικευμένη παρακολούθηση, με περισσότερες επισκέψεις, περισσότερους ελέγχους καθώς και ειδικές εξετάσεις απ’ ό,τι σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
doctor's-office
Pre-Pregnancy-Checkup

ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Κατά την πρώτη σας επίσκεψη ο ιατρός θα ελέγξει το ατομικό και οικογενειακό ιστορικό και των δύο γονέων, ώστε να προσδιορίσει εάν υπάρχει κίνδυνος κληρονομικότητας κάποιας γενετικής νόσου. Είναι πολύ σημαντικό το ζευγάρι να απαντήσει με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις του ιατρού, καθώς και να προσκομίσει όλα τα διαθέσιμα ιατρικά έγγραφα προηγούμενων εξετάσεων, νοσηλειών ή ιατρικών επεμβάσεων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ


Το υπερηχογράφημα μας επιτρέπει να βλέπουμε τα όργανα του σώματός μας χάρη στη χρήση ηχητικών κυμάτων υψηλής συχνότητας που περνούν μέσα από τους ιστούς. Η υπερηχογραφία αποτελεί μια εξέταση ρουτίνας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και είναι απαραίτητη, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή ενδομήτρια ανάπτυξη του εμβρύου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
untrasound-pregnancy
fetal-ultrasound

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΜΒΡΥΟΥ 3D / 4D HD live


Η εφαρμογή της προηγμένης τεχνολογίας 3D μας επιτρέπει την τρισδιάστατη απεικόνιση του εμβρύου με υψηλής ευκρίνειας εικόνες, δίνοντας μια καλύτερη ιδέα για το πώς είναι στην πραγματικότητα το παιδί. Το υπερηχογράφημα 4D μας επιτρέπει να βλέπουμε το παιδί σε τρισδιάστατη, κινούμενη εικόνα σε πραγματικό χρόνο. Εν ολίγοις, οι μελλοντικοί γονείς μπορούν να δουν το πρόσωπο και τις εκφράσεις του μωρού τους, να το δουν να χασμουριέται, να χαμογελά ή ακόμα και να τους χαιρετά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΩΔΥΝΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ


Η εγκυμοσύνη είναι ένα προσωπικό ταξίδι για κάθε γυναίκα, με τελικό προορισμό την ξεχωριστή και όμορφη εμπειρία του τοκετού. Το ζευγάρι θα πρέπει να περιβάλλεται από ανθρώπους με τους οποίους να έχει δημιουργηθεί μια σχέση μέγιστης εμπιστοσύνης, ώστε να αντιμετωπίσουν τη στιγμή της γέννησης με γαλήνη και ηρεμία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
labour

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηριδανού 12
Αθήνα, 11528
T: 2107239120
info@kogeorgos.gr

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

A Production of interTEN

Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589