Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589


ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΜΒΡΥΟΥ 3D / 4D HD live


Το υπερηχογράφημα εμβρύου 3D και 4D HD Live αποτελούν μια νέα εξελιγμένη εκδοχή του μαιευτικού υπερηχογραφήματος. Ενώ το μαιευτικό υπερηχογράφημα, αποτελώντας μια από τις σημαντικότερες εξετάσεις του προγεννητικού ελέγχου, πραγματοποιείται περιοδικά και από το πρώτο τρίμηνο της κύησης, το υπερηχογράφημα 3D και 4D HD Live, πραγματοποιείται σε όλα τα τρίμηνα κύησης, και με μεγαλύτερη ευκρίνεια και αληθοφάνεια στο τρίτο τρίμηνο κύησης (από την 22η έως την 32η εβδομάδα). Το υπερηχογράφημα 3D και 4D HD Live πραγματοποιείται στο ιατρείο μέσω του υπερσύγχρονου συστήματος υπερήχων 3D/4D HD Live που διαθέτουμε και μπορεί να διαρκέσει από 10 έως 30 λεπτά.

Τί είναι το Υπερηχογράφημα 3D;

Το υπερηχογράφημα 3D ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις και βελτιώσεις στην προηγμένη τεχνολογία 3D, δημιουργώντας τη δυνατότητα της τρισδιάστατης απεικόνισης του εμβρύου με υψηλής ευκρίνειας εικόνες. Οι εικόνες που παράγει το υπερηχογράφημα 3D προσφέρουν μια καλύτερη ιδέα για το πώς είναι στην πραγματικότητα το έμβρυο.

Τί είναι το Υπερηχογράφημα 4D HD Live;

Το υπερηχογράφημα 4D, αποτελεί τη μετεξέλιξη του 3D υπερηχογραφήματος, προσφέροντας τη δυνατότητα, τρισδιάστατης απεικόνισης του εμβρύου σε βίντεο. Το βίντεο απεικονίζει το έμβρυο σε πραγματικό χρόνο μέσα στο φυσικό του περιβάλλον, επιτρέποντας στους μελλοντικούς γονείς να δουν το πρόσωπο και τις εκφράσεις του μωρού τους, αλλά και κινήσεις του, όπως για παράδειγμα να χασμουριέται, να χαμογελά ή να πιπιλάει το δάχτυλο του.

Είναι το υπερηχογράφημα 3D και 4D HD Live ασφαλές;

Τα υπερηχογραφήματα 3D και 4D είναι απόλυτα ασφαλείς εξετάσεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται στη μαιευτική συστηματικά, χωρίς να έχουν καταγραφεί άμεσες ή μακροπρόθεσμες επιβλαβείς επιδράσεις στη μητέρα ή το έμβρυο. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να πραγματοποιούνται μόνο από έμπειρο ιατρικό προσωπικό, το οποίο μπορεί να κρίνει εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την αποτελεσματική απεικόνιση του εμβρύου και να μην εκθέσει τη μέλλουσα μητέρα σε εξετάσεις με ανεπαρκή απεικόνιση.

Οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την απεικόνιση του εμβρύου κατά τα υπερηχογραφήματα 3D και 4D Live είναι η θέση και η ενεργητικότητα του εμβρύου, η ποσότητα του αμνιακού υγρού στον σάκο και το πάχος του κοιλιακού τοιχώματος της μητέρας.


fetal-ultrasound

Πλεονεκτήματα υπερηχογραφήματος 3D και 4D HD Live

Τα υπερηχογραφήματα 3D και 4D Live συγκεντρώνουν τα εξής πλεονεκτήματα:

Η συμβολή του ιατρού

Ο Δρ. Στυλιανός Κογεώργος εξηγεί υπογραμμίζει τη σημασία του υπερηχογραφήματος 3D και 4D HD Live στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ γονέων και εμβρύου, καθώς οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το μωρό τους πριν ακόμα γεννηθεί.


Περισσότερα θέματα στην ενότητα Μαιευτική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηριδανού 12
Αθήνα, 11528
T: 2107239120
info@kogeorgos.gr

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

A Production of interTEN

Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589