Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589


ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Η λαπαροσκόπηση είναι μια χειρουργική τεχνική η οποία επιτρέπει στον ιατρό να έχει πρόσβαση στα εσωτερικά όργανα, χωρίς να κάνει μεγάλες τομές. Αποτελεί την πιο σημαντική τεχνική της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής (Minimally Invasive Surgery) και έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι της παραδοσιακής ανοιχτής χειρουργικής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
what-is-laparoscopy
laparoscopy-Pelvic-Adhesions

ΠΥΕΛΙΚΕΣ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Είναι σύνηθες ασθενείς που πάσχουν από χρόνιο πυελικό πόνο ή υπογονιμότητα να έχουν πυελικές συμφύσεις. Αυτές δεν είναι άλλο παρά ινώδης ιστός ο οποίος συγκολλεί τα όργανα της πυέλου και της κοιλιάς μεταξύ τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΥΣΤΗ ΩΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Με τη λαπαροσκόπηση είναι δυνατό να αφαιρεθούν κύστεις οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους, άρρηκτες ή μετά από παροχέτευση-αναρρόφηση του περιεχομένου τους∙ αφαιρώντας την κάψα τους, διατηρείται ο περιβάλλων υγιής ωοθηκικός ιστός.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
laparoscopy-ovarian-cysts
laparoscopy-procedure

ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Στην περίπτωση της ενδομητρίωσης η λαπαροσκόπηση είναι απαραίτητη, ώστε να διαγνωσθεί ή να επιβεβαιωθεί η κλινική υποψία αυτής. Το χειρουργείο θα προσαρμοθεί ανάλογα με το στάδιο της ενδομητρίωσης∙ έτσι λοιπόν, αν πρόκειται για επιφανειακή- αρχικού σταδίου- αρκεί ο ηλεκτροκαυτηριασμός όλων των εστιών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Η λαπαροσκοπική αφαίρεση ευμεγέθων ινομυωμάτων (διαμέτρου 8-12cm) είναι πλέον εφικτή. Η έξοδος των ινομυωμάτων από την κοιλιακή χώρα διαμέσου των μικρών οπών επιτυγχάνεται με την κατάτμησή τους. Η διενέργεια της επέμβασης από έμπειρο ιατρό επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά στη γονιμότητα και την ποιότητα ζωής της γυναίκας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ινομύωμα-Λαπαροσκόπηση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηριδανού 12
Αθήνα, 11528
T: 2107239120
info@kogeorgos.gr

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

A Production of interTEN

Ηριδανού 12, Αθήνα, 11528info@kogeorgos.gr210 7239120 / 6949123589